1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
A tak z innej beczki, poczytaĹem twoje posty i masz spoko skĹadnie. W ogĂłle jesteĹ pionierem w dziedzinie interpunkcji i sĹowotwĂłrstwie. Kropki zamiast przecinkĂłw powinieneĹ opatentowaÄ.
dobra jestem nawalony jak worek. jak pisze to co Cie to obchodzi nauczyciel polskiego chcesz zostac czy co? czy masz jakis problem z tym. jestem prosty chlopak a nie faja ktora przypierdala sie do wszystkiego co sie da jak ty. pal wrotki elo
[ Dodano: 10-02-2013, 01:33 ]
WysĹany: Dzisiaj 1:06 #2
Link
A tak z innej beczki, poczytaĹem twoje posty i masz spoko skĹadnie. W ogĂłle jesteĹ pionierem w dziedzinie interpunkcji i sĹowotwĂłrstwie. Kropki zamiast przecinkĂłw powinieneĹ opatentowaÄ.
nic nie traktuje doslownie tylko drazni mnie jak ktos sie ze mnia nasmiewa a gowno co wie z reszta ten temat nie jest do takich rozmow. z reszta moge pisac jak najgorszy matol i co komu ma to przeszkadzac? zablysnac chciales swoja inteligencja?
No tak, zabĹysnÄ Ĺem inteligencjÄ na poziomie oĹmiolatka, bo podstaw pisowni uczÄ w podstawĂłwce. ZresztÄ piszÄ c na forum niejako akceptujesz regulamin, ktĂłry zobowiÄ zuje do zachowania pewnego minimum, aby wypowiedzi byĹy w miarÄ jasne. Ja siÄ nie naĹmiewam, napisaĹem w formie Ĺźartu. Ten temat i tak jest z dupy wiÄc sobie pozwoliĹem na spam. Tyle
moze jest i z dupy ale to nie zmnie faktu, ze chce wiecej takich imprez. mozna robic czesto takie imprezy wynajmowac jakos fajne miejsca chociaz czasami nie trzeba tylko zeby grala dobra nuta. nie wiem moze ja pierdziele dzisiaj bez sansu ale tak mysle hehe
Kitana mi nie chodzi o "w kurwianie siÄ na kogokolwiek", ale takie posty z zerowÄ interpunkcjÄ koszmarnie siÄ czyta KiedyĹ teĹź pisaĹem do Sembero aby od czasu do czasu uĹźyĹ przecinka, no ale dalej pisze po mongolsku, wiÄc nawet nie staram siÄ tego rozszyfrowywaÄ
Ostatnio zmieniony przez ADEN 10-02-2013, 02:48, w całości zmieniany 1 raz
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)