1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
01. Alpha2 & Noisecontrollers - Craving for the Beat(Decibel Anthem) 02. Regain & Inceptum - I am God 03. Delete - Ghetto w/ Chiren - Equalize It 04. Coarsection - Darkness 4 Ever 05. Phuture Noize - Compressed Thoughts 06. Coarsection - The Ultimate Life 07. Coarsection & Chaotic Spirit - The Killer(ft. Popr3b3l & MC Isee) 08. Adventum - Clock Is Ticking 09. Coarsection - Monster 10. Coarsection - Pray 11. Radical Redemption & E-Force - In The House 12. Regain ft. Kona Black - Grim Reaper 13. Vazard - Misbegotten w/ Lady Dana - Back In Time w/ Alpha2 - Kick Back(E-Force Remix)
Nie caĹy set jest w formie video, brakuje ok 8 minut, bo myslalem ze aparat nagrywa 30 nie 15 minut. I drugi main na Monsterze przyfailowalem bo gralem obok wlaczonej pralki i nie slyszalem przez moment do sciagniecia niebawem, na razie leci do MiM
PrzesĹuchaĹem/obejrzaĹem 30 minut. NiezĹe skilsy, szacun. Wg mnie poziomem mixu odsadziĹeĹ wszystkich z forum zostawiajÄ c ich daleko w tyle, nawet nie widaÄ nikogo. KiedyĹ napisaĹem, Ĺźe jesteĹ mistrzem magii w ukĹadaniu TL. Tym razem TL taka sobie. MoĹźe przez to, Ĺźe trochÄ monotonie jeĹli chodzi o styl kawaĹkĂłw. MoĹźe przydaĹo by siÄ kilka szybszych przejĹÄ. A moĹźe to tylko ja szukam dziury w caĹym.
Z czystej ciekawoĹci mam pytanie, wszystkie efekty byĹy spontaniczne czy np wczeĹniej zaplanowane i testowane na danym kawaĹku?
Ostatnio zmieniony przez ADEN 03-03-2014, 21:58, w całości zmieniany 2 razy
Set, przesĹuchany i obejrzany. JednogĹoĹnie stwierdzam ze zarĂłwno TL jak i mix skill zasĹugujÄ na najwyĹźszÄ ocene 10/10 Nie mam pojÄcia jak wyglÄ dajÄ sety innych uczestnikĂłw ale moim zdaniem naprawde macie ogromne szansy na zwyciÄĹźenie
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)