Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: labele, music, nowe, raw, tomorrow, we, we, we

WE R RAW i WE R Tomorrow - Nowe labele w WE R Music
Autor Wiadomość
Tunehunterz 
Prezenter POPListy

Informacje
Piwa: 76

Wysłany: 18-09-2014, 17:08   WE R RAW i WE R Tomorrow - Nowe labele w WE R Music #1

Hardstyle DJ/producer Brennan Heart founded his label WE R Music in 2013. Since the beginning this quality label released several big hits, which brought them international fame on radio, online platforms and events. Prominent names on the label are besides Brennan Heart also Australian DJs/producers Code Black, Toneshifterz and Outbreak. As the scene is evolving fast, WE R Music will specialize in different subgenres which leads to expanding the label. This will reveal itself in adding two new labels named ‘WE R Raw’ and ‘WE R Tomorrow’.

WE R Raw will represent Raw Hardstyle and will present its first release ‘#Bassface’ by Outbreak on September 22. ‘#Bassface’ was a big favorite during the festival season and represents the sound of the new label very well. Outbreak will be the face and the captain of WE R Raw, and new names will be added in the course of the year.

Big things are also expected from new talents who will be signed on the label ‘WE R Tomorrow’. Brennan Heart: “Ever since the start of WE R Music we continually have been receiving a lot of demos from producers from all over the world. We are selective and will only opt for the outstanding producers who have a unique and distinguishing talent and who can add a fresh, new sound. With our team we can offer the right support to bring these artists and their music to a higher level. The coming months we are going to work witha duo called ‘Aztech’ from Tilburg and the Canadian duo ‘Crisis Era’. Eventually, I hope the talents of ‘WE R Tomorrow’ will be the ambassadors of a new generation of producers.”

Next to releasing music and supporting their producers, WE R Music can also be found on worldwide EDM events such as 7th Sunday and Dreamfields. Some of our DJ’s will be present at this year’s Hard Dance Event during ADE (on October 18 at Heineken Music Hall, Amsterdam) and at Euphoria meets Evolution of Style in Tilburg (on November 8).

AntramxDJ 

Informacje
Piwa: 39

Wysłany: 18-09-2014, 18:43    #2

"several big hits" tylko ja przeczytałem "several big tits"? :D

Artiks 

Informacje
Piwa: 127

Wysłany: 20-09-2014, 05:37    #3

AntramxDJ napisał/a:

głodnemu chleb na mysli ;d

Moze to jest szansa dla Polskich producentow ( Coar, Regain, Chaotic ). Tracki maja kozak, wiec jakby tam do WE R Raw poslali jakies dema to moze by cos z tego bylo ;d

Tunehunterz 
Prezenter POPListy

Informacje
Piwa: 76

Wysłany: 20-09-2014, 19:35    #4

Artiks napisał/a:
AntramxDJ napisał/a:

Moze to jest szansa dla Polskich producentow ( Coar, Regain, Chaotic ). Tracki maja kozak, wiec jakby tam do WE R Raw poslali jakies dema to moze by cos z tego bylo ;d

Możliwe.Nawet jakby przeszli do WE R,to mogliby porozmawiać z Fabianem o możliwości założenia Sub-Labelu.Jeżeli tak ,to 3-ci sublabel będzie się nazwywał WE R Poland,jeżeli nie no to mają dwie opcje albo Raw albo Tomorrow.Na razie 2 Łukaszów,Piotr i Paweł pozostaną w Indus3,a co dalej to sami decydują.

lamborghini17 

Informacje
Piwa: 942

$ wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 21-09-2014, 03:00    #5

Jeżeli tak ,to 3-ci sublabel będzie się nazwywał WE R Poland

Tunehunterz, Tęskniłem.

Podziękowali:Artiks, flahu, spoxxxx, UbeX, BEBE, Daron37, Fast Finger, netya, Firsteffect
Artiks 

Informacje
Piwa: 127

Wysłany: 21-09-2014, 05:53    #6

Tunehunterz napisał/a:
Artiks napisał/a:
AntramxDJ napisał/a:

Możliwe.Nawet jakby przeszli do WE R,to mogliby porozmawiać z Fabianem o możliwości założenia Sub-Labelu.Jeżeli tak ,to 3-ci sublabel będzie się nazwywał WE R Poland,jeżeli nie no to mają dwie opcje albo Raw albo Tomorrow.Na razie 2 Łukaszów,Piotr i Paweł pozostaną w Indus3,a co dalej to sami decydują.

a po chuj 3 sublabel? :v Juz nie wymyslaj, bo Ci to kiepsko idzie

SchizeQ 

Informacje
Piwa: 3135

$ wspomagacz (Ilość: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 21-09-2014, 07:38    #7

Tunehunterz napisał/a:
Na razie 2 Łukaszów,Piotr i Paweł pozostaną w Indus3
nie przypominam sobie zeby cs i cs byli w indus3 ;p

UbeX 
Hard Fuckin Noise

Informacje
Piwa: 557

$ wspomagacz (Ilość: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 21-09-2014, 14:02    #8

Tunehunterz Twoje posty na tym forum są dla mnie synonimem zwrotu 'szczyt cebuli' :crazy:

BEBE 
a.k.a Basstard/Jaxon

Informacje
Piwa: 416

Wysłany: 21-09-2014, 16:39    #9

UbeX napisał/a:
Tunehunterz Twoje posty na tym forum są dla mnie synonimem zwrotu 'szczyt cebuli' :crazy:

a dla mnie to powinien myśleć co pisze
ja nie mówie bo wiem, że jak sam miałem 17 lat to nie pisałem najmądrzej no ale kurwa bez przesady

mĂłj saundklaud

Whitestyler 
Wodnik

Informacje
Piwa: 23

Wysłany: 21-09-2014, 21:17    #10

Pozwólcie, że zsolidaryzuję się z rówieśnikiem ;> i zapytam o co Wam chodzi? Po co 3 sublabel? To chyba fajnie, jakby Polscy producenci mieli taki ze słowem "Poland" w tytule. Nasza scena byłaby bardziej rozpoznawalna, a chyba Wam na tym zależy.
That's why I ask you now... to join me..."

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)