1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
1. B-Front - Mysterias 2. Da Bootleggers - Bitches & Ho's (Digital Punk's Hardstyle Refixx) 3. Luna & E-Force - Masterclass (Bass Academy 2012 Anthem) 4. Crypsis - The Main MF 5. Zatox - Brutal 6. Chaotic Spirit & Regain - For Real 7. B-Front & Frequencerz - Night Colours Black 8. Crypsis - Nackt 9. Digital Punk & Nitrouz - Shadows Of The Day 10. Regain & Beat Destroyers - Death Is Our Bitch 11. Titan - the Hour Of The Night 12. Jajox - Kiss My Ass 13. Unbreakable & X-Pander - Pavorem Monstra 14. Sasha F & Adventum Feat.Kona Black - Abandoned 15. Radical Redemption & Crypsis ft. Mc Tha Watcher - Unlike Others 16. Chris One - Sin City 17. Catatonic Overload - The Sexual Thrill (GZ 2011 Edit) 18. CO2 vs. Dj Thera - Goddamn Therafied (Theracords Live Mix) 19. Hardstyle Mafia - Be One With BPM
PrzesĹuchaĹem i ten set jest konkretny. Jak tak brzmi ten caĹy RAW Style to bardzo fajnie. A mĂłj poprzedni post wynika z tego, bo polecono mi wczeĹniej kompilacje ROoZiego, komenty Ĺźe taki niby dojebany RAW Ĺźe o chuj, Ĺźe mocne i zajebiste, posĹuchaĹem i ja pierdole, takie gĂłwno Ĺźe masakra. Nuda, Ĺźygi na patyku, film "PrzemineĹo z wiatrem" miaĹo w sobie wiÄcej porywu niĹź set od ROoZiego. Ale to Ĺwiadczy nie o stylu Raw tylko o tym jak to fajnie byÄ adminem. ZrĂłb byle co, a i tak Ci bÄdÄ kurwa klaskaÄ i lizaÄ dupe. Bez kitu. Pewnie 90% tam komentujÄ cych nawet nie sĹuchaĹa, tylko klaska i mlaska.
Tutaj set jest konkret, jest moc, a nie jakaĹ sraka, no ale nie jest Compiled by ROoZi, wiÄc kogo interesuje to.
Propsy za seta z klimatem! Dobra robota Panie Pawel i Bambo! WiÄcej takich cudakĂłw!
_________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
PrzesĹuchaĹem i ten set jest konkretny. Jak tak brzmi ten caĹy RAW Style to bardzo fajnie. A mĂłj poprzedni post wynika z tego, bo polecono mi wczeĹniej kompilacje ROoZiego, komenty Ĺźe taki niby dojebany RAW Ĺźe o chuj, Ĺźe mocne i zajebiste, posĹuchaĹem i ja pierdole, takie gĂłwno Ĺźe masakra. Nuda, Ĺźygi na patyku, film "PrzemineĹo z wiatrem" miaĹo w sobie wiÄcej porywu niĹź set od ROoZiego. Ale to Ĺwiadczy nie o stylu Raw tylko o tym jak to fajnie byÄ adminem. ZrĂłb byle co, a i tak Ci bÄdÄ kurwa klaskaÄ i lizaÄ dupe. Bez kitu. Pewnie 90% tam komentujÄ cych nawet nie sĹuchaĹa, tylko klaska i mlaska.
Tutaj set jest konkret, jest moc, a nie jakaĹ sraka, no ale nie jest Compiled by ROoZi, wiÄc kogo interesuje to.
Propsy za seta z klimatem! Dobra robota Panie Pawel i Bambo! WiÄcej takich cudakĂłw!
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)