1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy. 2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka. 3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Nasz pierwszy live set, spontan w uj Szybkie nagranie trackó na p[łytkę i do dzieła. Ja pierwszy raz za konsoletą, no moze z 2/3 godziny poćwiczyłem na jakis terrorach i innych industrialach he he. Z reszta sprawdzcie i sami oceńcie
Siadło, siadło, bo absolutnie bez rozgrzewki, zero skupienia na technice, bo człowiek dziabnięty i na dodatek zapijane wódą w międzyczasie, także absolutny brak higieny gardła, co jest wręcz niedozwolone. W normalnych warunkach nie siada, także będzie dobrze.
Dzięki Panowie!
Ostatnio zmieniony przez koko123 25-06-2012, 06:13, w caoci zmieniany 1 raz
Obiecuje ze na waszym pierwszym lajfie stawiam sie obowiazkowo(oczywiscie w ramach mozliwosci finansowych i czasowych), robi na mnie ogromne wrazenie. To jest kurwa świeze jak noworodek posypany pietruszką zerwaną prosto z ogrodu
Ostatnio zmieniony przez SchizeQ 25-06-2012, 08:02, w caoci zmieniany 1 raz
Koko wygina Toba jakby wstapil w Ciebie jakis zly duch Na live przed publika euforia chyba by Cie rozpierdolila na kawalki W sumie sie nie dziwie, zajebicho i teraz czekam na wystep przed wielotysieczna publika chlopoki!
Ostatnio zmieniony przez Xearo 25-06-2012, 09:07, w caoci zmieniany 1 raz
Żaden zły duch, żaden zły duch- dopóki ja współtworzę From Nowhere, żadnego zła nie będzie. Niemniej, faktem jest, że czujemy te nasze numery całym sobą i reszta się zgadza. Owszem, akurat tutaj Noisy miał mikser i cd'ki, a wszyscy wiemy, że to nie jest jego domena, więc musiał się zająć szukaniem tempa , ale każdy, kto widział wariota na żywo, wie doskonale, że jak będzie miał pod rękami swoje klawisze, stworzymy wulkan energii i mam szczerą nadzieję, że w taką stronę to właśnie zmierza i zmierzać będzie. Dzięki moi drodzy za dobre słowa!