| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 27 Sie 2009 Wiek: 41 Posty: 445 (0,07/dzieñ) Piwa: 161 Sk±d: Malbork  | Wys³any: 27-07-2012, 09:53 fl coÅ› siÄ™ pojeba*o z audio clipem | #1
|
| Coś gdzieś musiałem kliknąć przez przypadek w flu. Jak mam jakiegoś audio clipa na playliscie to mogłem go łapać z prawej lub lewej strony i go obcinałem a teraz gdy go łapie to się rozciąga lub zwęża i się zmienia pitch. Szukałem i nic nie znalazłem. HELP!!!
EDIT: OdÅ›wieżam bo mam nowy problem | _________________ zobacz mnie na: facebook soundcloud youtube | | Ostatnio zmieniony przez Sapher 30-08-2012, 08:36, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 16 Sty 2012 Posty: 120 (0,02/dzieñ) Piwa: 35 Sk±d: Z internetu  | Wys³any: 27-07-2012, 10:37 | #2
|
|  spróbuj odznaczyć opcję zaznaczoną na czerwono, powinno pomóc. | |
| |
Podziêkowali: | N-Core |
Informacje Do³±czy³: 27 Sie 2009 Wiek: 41 Posty: 445 (0,07/dzieñ) Piwa: 161 Sk±d: Malbork  | Wys³any: 27-07-2012, 10:50 | #3
|
| Coon, ku*wa, dzięki stary. Wszystko przeszukałem a to tu było. Masakra... Ważne że pomogło. Można zamknąć.
[ Dodano: 29-08-2012, 15:17 ] Mam kolejną "awarię" Znów audio clips ale teraz chyba gorzej. Mianowicie podczas dodawania jakiegokolwiek sampla z dysku do audio clipa zawsze tworzyło na playliście ścieżkę, wiadomo. Nie wiem od kiedy ale od pewnego czasu gdy próbuje dodać nowy sampel ta ścieżka jest pusta. Próbowałem dodawać sampla na kilka sposobów i nic. Sample dodane do tego czasu są i działają ale gdy wchodzę na takiego i chcę mu wskazać nowy sampel (już z samego audio clipa) to też robi się pusty. Dzieje się to tylko w jednym projekcie bo gdy biorę nowy projekt i coś dodaję to działa. Przypuszczam że mógł się spier*olić plik projektu bo gdy chciałem wyeksportować to wyskoczył mi błąd że jest za mało pamięci i nie zrobi ale okno się zawiesiło i pomogło chamskie zamknięcie projektu. Projekt dalej działał ale po dalszych jego modyfikacjach właśnie zauważyłem ten problem Szukałem w necie rozwiązania, ale nie znalazłem. Znalazłem tylko kilka postów gdzie ludzie mieli podobne przypadki ale również bez odpowiedzi Może ktoś ma jakiś pomysł? Może znów coś przez pomyłkę wcisnąłem? (oby )
[ Dodano: 30-08-2012, 20:59 ] EDIT:
nie wiem co pomogło ale przeinstalowałem FL oraz znalazłem w folderze FLa w wersji extended się okazało że używałem do tej pory zwykłej wersji i widziało mi tylko 2GB ramu, po włączeniu wersji extended widzi mi normalnie 4GB Może wy to wiecie ale ja nie wiedziałem o tym wcześniej XD
W każdym razie dziaÅ‚a mi wszystko | _________________ zobacz mnie na: facebook soundcloud youtube | | Ostatnio zmieniony przez Sapher 30-08-2012, 08:34, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
| |