1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
korkizz hardstyle na planecie ? to musiaĹy byÄ piÄkne czasy chociaĹź pamiÄtam, Ĺźe w czwartki albo piÄ tki po 23 dobra sieczka leciaĹa. Ja ze sĹuchawkami przy wieĹźy stereo a rodzice w tym czasie film oglÄ dali, raz jak przez przypadek odpiÄĹy mi siÄ sĹuchawki bo mnie ojciec kapciem rzuciĹ Ĺźebym szedĹ spaÄ to wszyscy stanÄli dÄba i podejrzewam, Ĺźe sÄ siedzi teĹź bo gĹoĹnoĹÄ byĹa na fula dostaĹem wtedy karÄ na sĹuchanie muzyki po 23 xDDDD
KristoF, tak, hardstyle leciaĹ na planecie gĹĂłwnie latach 2002-2005, później juĹź coraz rzadziej aĹź zniknÄ Ĺ caĹkiem z planety i wtedy przestaĹem sĹuchaÄ tego radia ale chyba tylko na ĹlÄ sku leciaĹ HS, przez to najwiÄcej tu sĹuchaczy tego gatunku i to nie koniecznie nocÄ bo czÄsto sĹuchaĹem gdzieĹ od 17-stej godziny i sĹyszaĹo siÄ miÄdzy innymi takie klasyki jak "Pitcher - Pump In Loud" i ten track co jest w temacie Mam tego trochÄ nagranego na taĹmie, zaraz sobie odsĹucham na starej wieĹźy
KristoF, nie mam takiej moĹźliwoĹci, ale postaram siÄ uĹoĹźyÄ trackliste z tej kasety i wrĂłcÄ z editem
EDIT: 1.Brennan & Heart - Disappearance 2.DJ Isaac – Nobody Listens To Techno 3.Julian DJ & Davide Sonar - Go Go Go (Hardstyle Winter Remix) 4.Brennan & Heart - Bend Over Bitch 5.Julian DJ & Davide Sonar – Techno Noise 6.DJ Dana & The Prophet - Pump Dizzz 7.The Pitcher - Pump It Loud (Original Mix) 8.DHHD - Funky Shit (DJ Trilok's Trauma Mix) 9.Jim Noizer - Up And Down + 2 hands-up'y ale nie kojarze tytuĹĂłw
Ostatnio zmieniony przez Korkizz 27-05-2012, 21:11, w całości zmieniany 3 razy
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)