1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
osobiscie moj kawalek tygodnia zameczam go raz po razie i ciagle nie mam dosc, niesamowita nuta!
a mnie sie nie za bardzo podoba, troche takie jak ja to mowie "cukierkowe, bajkowe" tez mam co jakis czas jakis kawalek z melodyjka ktorego moge sluchac po kilkadziesiat razy, z doswiadczenia wiem ze takie najszybciej sie nudza
dawidhardcore napisał/a:
wyslij mi ta muzyczke na maila;D
Pershing, wysle Ci na gadu program do sciagania plikow z YouTube, potem sobie taki filmik konwertujesz, tez tym programem
Ja polecam ten program, sam go uzywam, jest genialnie prosty w obsludze a jakos mozna ustawiac samemu, przy czym, jesli sciagamy z YT HD, jakosc dzwieku przy ustawieniu na 320kb/s wali w ryj pobranie to kwestia 3-4 minut przy szesciomegowej Neo.
a ja polecam google i Atmozfears - Wise download..
W ostatecznosci mozna i tak, ale niezle syfy sie lapie na tych roznych stronkach wole juz sobie samemu zrippowac i to w extra jakosci dla przyjemnosci ze sluchania, a akurat tak sie sklada ze mam jobla na punkcie jakosci empetrĂłj
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)