1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Choc walek srednio mi sie podoba, to tekst ma dobry
EN
'The F-Track' Geezer, first of all it gives me a fucking headache When idiots like you come knocking on my fucking door Telling me to turn my fucking noise down This ain’t noise mate, this is fucking Showtek (Oh no it’s Showtek again) My favourite fucking music And secondly that daughter of yours, who’s very hot Just happens to be coming out with me for the weekend So fuck you!
So it’s that same old shit again If it ain’t my neighbours complaining about my kicking bass It’s the fucking media telling me my music is attracting the worst kinds Highlighting the drug use and aggressive sounds These cunts just don’t know nothing about clubbing the late-night raves So let me tell you this, motherfuckers Not everybody listens to Mr. Williams (let me...) When my generation parties, we do it 25.000 strong So people can say what they want, but this is all real And you know this is true So just let me listen to my music, and fuck you!
You know what, I’m sick of all the haters always having a reason to complain about this music and the way I live my fucking life I can’t believe these suck-ups from the authorities Telling me that my nightlife is to be cut short Closing clubs at three instead of five, six and seven Not even considering my afterparty on a Sunday fucking morning Ha, I’m gonna get mashed up before the sun goes down I’m gonna get drunk too quick in the pub And I’m gonna pop pills in the lines to the club Don’t try to fucking understand me, just let me escape from reality Ain’t nobody telling me what to do or what not to do This is my life, this is my music, so fuck you!
So fuck you! [3x]
PL
'K-waĹek'
Palancie, po pierwsze rzygac mi sie chce Gdy idioci jak ty przylaza i pukaja w moje pieprzone drzwi I mowia, zebym sciszyl ten jebany halas To nie zaden halas ziomus, to jest pieprzony Showtek (No nie, znowu Showtek) Moja ulubiona, kurwa, muzyka I po drugie, ta twoja corka, ktora jest baaardzo goraca Wlasnie jest ze mna umowiona na ten weekend Wiec chuj ci w dupe!
A wiec znowu ta sama stara spiewka Jesli nie sasiedzi narzekajacy na moj kopiacy bas To znowu media wtykajace mi, ze moja muzyka przyciaga wszystko co najgorsze I naswietlajace narkotyki i agresywne dzwieki Te pizdy chuja wiedza o klubbingu i nocnych rave'ach Wiec powiem wam jedno, skurwiele Nie kazdy slucha pana Williamsa (pozwolcie...) Gdy moje pokolenie imprezuje, robimy to zajebiscie mocno Wiec niech ludzie mowia, co chca, ale to wszystko jest prawdziwe I dobrze wiesz, ze tak jest Wiec po prostu pozwol mi sluchac mojej muzy, i wypierdalaj!
Wiesz co? Rzygam juz tymi hejterami, co zawsze maja powod, zeby ponarzekac na te muzyke i na sposob w jaki zyje Mam gdzies te pouczenia ze strony wladz Mowiace mi, ze mam ukrocic nocne imprezowanie Ze kluby maja byc zamykane o 3:00 zamiast o 5:00, 6:00 czy 7:00 Ze nie wspomne o afterparty w jebany niedzielny poranek Heh, porobie sie zanim slonce znowu zajdzie Znowu schleje sie za szybko w pubie I bede zasysal w klubie piksy calymi rzÄ dkami Nie probuj mnie, kurwa, zrozumiec, po prostu pozwol mi uciec od tej rzeczywistosci Nie chce, zeby ktokolwiek mowil mi co robic a czego nie To moje zycie, moja muzyka, wiec chuj ci w dupe!
Racja, na plytce jest jako 'Intro' co prawda, ale to rzeczywiscie czesc walka
Yeah, hello? Uh, yes, hello, uh, good evening, ehm I’m, I’m Gerald from 37B, uhm, yes And I was wondering, could you turn the noise down please? It’s, it’s giving me rather a headache And my daughter, she needs to study, you see
Tak, slucham? Emm, tak, witam, ymm, dobry wieczor, yyy.. Jestem Gerald spod 37B, ee, taak.. Zastanawialem sie wlasnie czy bylby pan laskaw sciszyc ten halas? Zacz.. zaczyna mnie juz troche bolec przez niego glowa A moja corka, widzi pan, ona musi sie uczyc...
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)