Przesunity przez: ROoZi 01-06-2009, 16:36 | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczy: 19 Kwi 2008 Wiek: 42 Posty: 1352 (0,2/dzie) Piwa: 660 Skd: Bytom  | Wysany: 13-04-2009, 22:06 Noisyboy & MC SchizeQ - fuck it | #1
|
| Chciałem wam przedstawić coś nowego z pod mojej ręki. Gościnnie zawitał MC SchizeQ dzięki któremu powstał pomysł na taki a nie inny track. Nie będę się rozpisywał, więc przesłuchiwać i komętować
Wokal bedzie jeszcze poprawiany wiec sie nie spinac o niego Schiz caly czas sie uczy | _________________ www.myspace.com/noisyboypl | |
| |
 | |
|
Informacje Doczy: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzie) Piwa: 3135 Skd: Katowice Tauzen  | Wysany: 13-04-2009, 22:06 | #2
|
| Nie wyzywajcie mnie bo wiem ze mam arabski akcent i jest pare rytmicznych bledów w tekscie ale nagrywalem pare wersji wokalu a zeby zdazyc na dzisiaj musielismy uzyc trego ktory jest teraz.. | |
| |
 | |
Bogiel Hardstyle / Hardcore

Informacje Doczy: 05 Lut 2008 Wiek: 37 Posty: 749 (0,11/dzie) Piwa: 20 Skd: HardstyleLand  | Wysany: 13-04-2009, 22:31 | #3
|
| Zero kopiowania, i chęci wypromowania się na wałku HHZ .
Dawno nie słyszałem gorszego wałka | _________________

| |
| |
 | |
Informacje Doczy: 31 Pa 2007 Wiek: 40 Posty: 610 (0,09/dzie) Piwa: 25 Skd: Katowice/Kraków  | Wysany: 13-04-2009, 22:33 | #4
|
| | Bogiel, ale to jest track zrobiony zeby wysmiac zalosny styl jaki reprezentuje HHz nie slyszysz O_o | |
| |
 | |

Informacje Doczy: 05 Lut 2008 Wiek: 37 Posty: 749 (0,11/dzie) Piwa: 20 Skd: HardstyleLand  | Wysany: 13-04-2009, 22:34 | #5
|
| | lukasz napisa/a: | | Bogiel, ale to jest track zrobiony zeby wysmiac zalosny styl jaki reprezentuje HHz nie slyszysz O_o |
Dzięki za cynk ! Bo serio nie wiedziałem ! O_o serio z wałka HHZ? Ja no nie gadaj, żałosny styl to reprezentują oni, robiąc takie coś | _________________

| |
| |
 | |
Informacje Doczy: 19 Kwi 2008 Wiek: 42 Posty: 1352 (0,2/dzie) Piwa: 660 Skd: Bytom  | Wysany: 13-04-2009, 22:43 | #6
|
| Bogiel mówisz, żałośni tak ? Jakoś się nie przejąłem tym co napisałeś Wręcz przeciwnie, uświadomiłeś mi coś co już dawno wiedziałem ! Że są ludzie którzy albo nie wiedzą co to jest HARDSTYLE albo już zapomnieli. Ale skoro twierdzisz, że zrobienie tego tracka było, żałosne i miało na celu wypromowanie się to podziękuję Ci już za twoje wypowiedzi | _________________ www.myspace.com/noisyboypl | |
| |
 | |

Informacje Doczy: 05 Lut 2008 Wiek: 37 Posty: 749 (0,11/dzie) Piwa: 20 Skd: HardstyleLand  | Wysany: 13-04-2009, 22:46 | #7
|
| | noisyboy napisa/a: | Bogiel mówisz, żałośni tak ? Jakoś się nie przejąłem tym co napisałeś Wręcz przeciwnie, uświadomiłeś mi coś co już dawno wiedziałem ! Że są ludzie którzy albo nie wiedzą co to jest HARDSTYLE albo już zapomnieli. Ale skoro twierdzisz, że zrobienie tego tracka było, żałosne i miało na celu wypromowanie się to podziękuję Ci już za twoje wypowiedzi |
;(;( | _________________

| |
| |
 | |
Informacje Doczy: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzie) Piwa: 3135 Skd: Katowice Tauzen  | Wysany: 13-04-2009, 22:56 | #8
|
| no to male wyjasnienie dla tych co nie pokumali wtf
oryginał
i tekst
| Say whatever you want motherfucker Just say my name
Everybody's got somebody who don't like them But like I said before They gonna get it from somewhere So it might as well be from me
Some people do music as a hobby But it's more than that to me For me music is everything I guess because I'm popular That makes me a pop star And I really don't care who dislikes me or why The people that dislikes me have nothing to lose So they can act like a fool Oh, I remember when he didn't have this Or when he didn't have that And he was like this Fuck that, I eat that shit up Say whatever you want motherfucker Just say my name Thats all I need, because you know what? I ain't going nowhere until I've done it all
Say whatever you want motherfucker Just say my name |
Nasza Wersja:
| Say whatever you want motherfucker Just listen to what i'm saying Everybody has something they don't like but as i said earlier it comes out from somewhere so it must come out from you
some are making music for profit but for me it's something more for me music is everything maybe because i'm not popular and that doesn't make me a popstar I don't really care who knows me and why people who know me respect me. i dont need to act like a fool
oh, i remember my first productions When it was important money wasn't the only reason fuck it we'll fight motherfucker just listen to what im doing thats all i need and u know why? cause im doing what i love and respect say whatever you want motherfucker just listen to what i'm doing
|
kto umie angielski to skuma o co nam chodzilo.. | |
| |
 | |
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Doczy: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzie) Piwa: 634 Skd: Myślenice  | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzie) Piwa: 392 Skd: Ruda Śląska /Ruda 1  | Wysany: 14-04-2009, 08:57 | #10
|
| | hehehe dobre dobre, schizeq -caly czas do przodu ! | _________________
 | |
| |
 | |
| |