| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 24 Pa¼ 2011 Wiek: 33 Posty: 53 (0,01/dzieñ) Piwa: 3 Sk±d: Lubin  | Wys³any: 06-08-2012, 17:38 Angerfist - Perfect Fury(TÅ‚umaczenie tekstu) | #1
|
| http://www.youtube.com/watch?v=xxPtbxgmuis
Moje pierwsze tłumaczenie więc proszę o wyrozumiałość
Eng. (Jakby ktoś niewiedział )
Got me, yes! Wow, oh yes! Yeah! Step it up, son! Come on, that's good! You got to hold on to that fury!
Yeah!
You got to hold on to that fury!
He's a tightass! He's a sadist! He's an absentee landlord! He's laughing his sick, fucking ass off! Yeah!
Yeah! Step it up, son!
Yeah!
Worship that? Never!
He's a tightass! He's a sadist! He's an absentee landlord! He's laughing his sick, fucking ass off!
Got me, yes! Wow, oh yes! Yeah! Step it up, son! Come on, that's good! You got to hold on to that fury!
Yeah!
Better to reign in Hell than serve in Heaven, is that it? -Why not? I'm here on the ground with my nose in it since the whole thing began!
Yeah! Step it up, son!
Worship that? Never! (never, never, never...)
You got to hold on to that fury! (fury, fury, fury...)
PL
Mają mnie! Wow, O tak Tak! Przyjdź tu, synu! No Chodź, to jest dobre! Musisz trzymać się tej furii!
Tak!
On jest >tightass< (nieprzetłumaczalne) ciasną dupa! On jest sadystą! On jest nieobecnym gospodarzem! On smieje swóją chora, pieprzoną dupe! Tak!
Tak! Przyjdź tu, synu!
Tak!
Czcić to? Nigdy!
On jest >tightass< (nieprzetłumaczalne) ciasną dupa! On jest sadystą! On jest nieobecnym gospodarzem! On smieje swóją chora, pieprzoną dupe! Tak!
Mają mnie! Wow, O tak Tak! Przyjdź tu, synu! No Chodź, to jest dobre! Musisz trzymać się tej furii!
Tak!
Lepiej rządzić w piekle niż służyć w niebie, tak? -Czemu nie? Jestem tu na Ziemii tkwiac w tym od początku
Tak! Przyjdź tu, synu!
Wytrzymasz to? Nigdy!(nigdy..nigdy...nigdy...)
Musisz trzymać siÄ™ tej furii! | _________________ Dark Negative Antysocial | | Ostatnio zmieniony przez Nagato 06-08-2012, 17:40, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
Podziêkowali: | Daron37 |
|
Informacje Do³±czy³: 21 Sty 2010 Wiek: 41 Posty: 1275 (0,21/dzieñ) Piwa: 194 Sk±d: halemba  | Wys³any: 06-08-2012, 20:14 | #2
|
| wystarczy obejżeć film adwokat diabła | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 24 Pa¼ 2011 Wiek: 33 Posty: 53 (0,01/dzieñ) Piwa: 3 Sk±d: Lubin  | Wys³any: 07-08-2012, 12:57 | #3
|
| Nie wątpie jednakowoż wolałbym przeczytać tłumaczenie niz oglądać cały film | _________________ Dark Negative Antysocial | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 27 Maj 2010 Wiek: 42 Posty: 1469 (0,25/dzieñ) Piwa: 198 Sk±d: WrocÅ‚aw  | Wys³any: 19-08-2013, 22:07 | #4
|
| 'Tightass' jest jak najbardziej przetlumaczalne a znaczy to tyle, co 'sztywniak', 'drewno' itp
rozjebawszy mnie natomiast to:
'On smieje swóją chora, pieprzoną dupe!' no kurwa >< to nawet niegramatyczne, nie mowiac juz, ze bez sensu najlepszym tlumaczeniem bedzie po prostu "Smieje sie do rozpuku" | _________________ 09.12.2011 - KOH: Zany @ E2K, Katowice 10.12.2011 - Toxicator @ MegaClub, Katowice | |
| |
Podziêkowali: | bartusieks |
hayer86 aka Latexowa Morda

Informacje Do³±czy³: 24 Sie 2009 Wiek: 39 Posty: 2047 (0,33/dzieñ) Piwa: 1318 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 22-08-2013, 14:39 | #5
|
| Qupka wróciła | _________________
 | |
| |
 | |
| |