Przesunity przez: ROoZi 07-08-2011, 21:09 | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczy: 09 Maj 2011 Wiek: 47 Posty: 41 (0,01/dzie) Piwa: 7 Skd: Łódź  | Wysany: 09-05-2011, 22:20 06.08.2011. - Dance Valley 2011 | #1
|
| Data: 06-08-2011 (sobota) Rozkład godzinowy: 12:00 - 23:00 Dokładna lokalizacja: Velsen-Zuid NL, Recreatiegebied Spaarnwoude Bilet: 69,00 EUR Stronka: http://www.dancevalley.com oraz http://www.djguide.nl/party.p?id=90955
Skład:
Mainstage: Steve Angello Avicii Fergie DJ Madskillz Koen Groeneveld vs Ahmet Sendil Trevor Rockcliffe Lilith Carita la Niña Benny Royal MC Marxman
Above & Beyond’s Group Therapy: Above & Beyond Cosmic Gate Super8 & Tab John O'Callaghan Jaytech Mat Zo Boom Jinx
HQ: Andy Whitby Tom Harding Organ Donors Yoji Biomechanika Scot Project Tidy Boys Andy Farley JP Fausto MC Da Silva
Showtek presents Dutch Master Works: Showtek D-Block & S-Te-Fan Alex Kidd & Kutski Experience Dutch Master Activator Toneshifterz Abyss & Judge Thera Nitrouz Kodex MC The Watcher
Nachtboetiek: Bingo Players Jean Gelazer! Shagspeare & Lady Bee ft. The Darkraver Spider Groovenatics Randy Katana MEM Ruben Vitalis Mike S Enrico de Luca Emiel Roche MC Lady Bee MC Boogshe
Josh Wink presents Ovum: Josh Wink Steve Bug Shlomi Aber Davide Squillace Benny Rodrigues M A N I K (live) KiNK (live) plus more in this stage to be announced!
Intec Digital presents: Umek Layo & Bushwacka Yousef Robert Babicz Jim Rivers Jon Rundell
Enhanced Music presents Hard Techno Titans: Frank Kvitta Pet Duo Boris S (live) Robert Natus Arkus P (live) Paul Langley DJ Bold Alex Kvitta (live)
Roog’s House: Roog The New Iberican League Copyright Chocolate Puma Hardsoul live ft. Roog, Greg van Bueren, Mavis Acquah & Glenn Helder (live) ZO! Gospel Choir Rene Amesz & Baggi Begovic I-fan Roga Balearic Soul The Cube Guys Phonic Funk
Beatloverz: Mastiksoul The Martinez Brothers Hardwell Quintino Shermanology Vato Gonzalez ft. MC Tjen Nicky Romero Ricky Del Prado Ra-Zoon Mike Joshua Bryan Dalton MC Gee MC Mitch Crown MC Jollygood I-Sax (live) Jethro Angkotta (live)
Hernan Cattaneo presents Sudbeat: Hernan Cattaneo James Zabiela Nick Warren Danny Howells Henry Saiz Eelke Kleijn C-Jay
Pryda & Friends: Eric Prydz Radio Slave Funk D'Void Tim Green Jeremy Olander
Evlo: Paul Lomax & Simon K Prinz LouLou Players Onnik KosmetiQ Miquelet
Dum Dum Valley of the Dolls by BMKLTSRCRDS: Boemklatsch Kypski TWR72 Ed & Kim NT89 Riptide vs Dem Slackers Pretty Young Trouble MC Atactic
Bomb Diggy: Tropical Bass Baobinga Diamond Bass Munchi Hat’n Hoodie Narain Ashad Bomb Diggy Crew
Radio De Roze Panters: De Sheik Gewoon Super Der Pudel Duo Penaughty Nelis Misjah MC Pompheimer
What Is Happening Here: Miaw Kroons Robbert de Hiro Saskia Rocks Zupa Frenky D Jean d'Egbert
Zaczynam się zastanawiać jak przy takim line'up mam szanse i zdążę ogarnąć w jedną noc wszystkich zawodników którzy uświetnią swoją obecnością ten event.
Andy Whitby, Organ Donors, Yoji Biomechanika, Scot Project, Tidy Boys, Andy Farley, Fausto, Showtek, D-Block & S-Te-Fan, Alex Kidd & Kutski, Dutch Master, Activator, Jean, Spider, Josh Wink, Shlomi Aber, Umek, Jim Rivers, Pet Duo (!!!), Robert Natus, Arkus P, Alex Kvitta, Hardwell, Balearic Soul, Hernan Cattaneo, Nick Warren, James Zabiela, Radio Slave, Misjah...
Podkreślę jedynie obecność legendy hard house i UK techno - Andego Farleya, obecnego już 21 lat na scenie jako DJ i producenta, Jeana ze słynnej stajni Tunnel Trance Records oraz Spidera - bratnią duszę Yves Deruyter. O kokosach ze sceny Hard Techno niech piszą już wyjadacze.
Zamierza się wybrać ktoś na ten event? U mnie bilet już leży, ewentualnie dla osób które się zastanawiają i byłoby takich więcej mogę zorganizować busik. Info na PW. | _________________ Main Best Top 3 in 2011: 1. Nomad - Crunch [IHDS] 2. Gary O’Connor - Can’t Stop The Feeling [Toolbox Recordings] 3. Robbie Muir & Phil Reedy - Saturday [Mojo Music] | | Ostatnio zmieniony przez Stelmach 09-05-2011, 22:21, w caoci zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
|
Informacje Doczya: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzie) Piwa: 781 Skd: Wroc?aw  | Wysany: 09-05-2011, 23:43 | #2
|
| | no ciekawa muzycznie impreza. hard techno fajny sklad + pare innych wykonawcow na innych scenach. oj byloby kogo posluchac:) | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 27 Maj 2008 Wiek: 35 Posty: 3268 (0,49/dzie) Piwa: 217 Skd: Ruda Ślonsko  | Wysany: 10-05-2011, 11:31 | #3
|
| niy zły skład , było by w czym wybiyrać i kożdy znolozł by coś do siebie przy tak wielkim składzie | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 27 Gru 2007 Wiek: 36 Posty: 1875 (0,28/dzie) Piwa: 228 Skd: Ruda Slaska  | Wysany: 15-05-2011, 11:46 | #4
|
| | jest parę perełek, ale 70 € za taki skład nie dam.. | _________________ Zany @ Energy 2000 Katowice 09.12.2011 Toxicator @ Mega Club 10.12.2011 ? | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 21 Lut 2009 Wiek: 35 Posty: 3705 (0,58/dzie) Piwa: 746 Skd: Oslo  | Wysany: 15-05-2011, 11:51 | #5
|
| ja pierdziele,tyle scen że nie ogarniam pewnie najwiecej bym siedział na HT
| Stelmach napisa/a: | | Fergie | to ta fergie z BEP ? Xd | _________________ SILESIA HARDCORE PUNK | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 09 Maj 2011 Wiek: 47 Posty: 41 (0,01/dzie) Piwa: 7 Skd: Łódź  | Wysany: 18-05-2011, 13:55 | #6
|
| Cena biletu moi drodzy raptem o tylko 20 EUR większa niż typowy event w Holandii, który kosztuje zwykle ok. 50 sztuk :-) Z drugiej strony to o wiele taniej niż Creamfields UK z którego ostatecznie zrezygnowałem w te wakacje (bilet 100 EUR) czy trzy dniowy Tomorrowland w Belgii.
Niestety jak chce się przeżyć imprezę z najwyższej półki (największy event w Europie po Cream UK), zobaczyć liczne gwiazdy najróżniejszych stylów, zwiedzić przy okazji nieopodal Amsterdam czy Haarlem, wykąpać się w morzu w Scheveningen... to taki koszt trzeba ponieść. Policzcie jednak logicznie - na przeciętny marny polski event wydajecie 200-300 zł. Tu spokojnie jest szansa zejścia poniżej 500 zł. Z własnego doświadczenia powiem, bo sporo imprez w Europie już zaliczyłem, że to cena zupełnie realna i przystępna.
Ktoś gotów? Chętny? W kupie siła, proszę ewentualnie o info na PW. | _________________ Main Best Top 3 in 2011: 1. Nomad - Crunch [IHDS] 2. Gary O’Connor - Can’t Stop The Feeling [Toolbox Recordings] 3. Robbie Muir & Phil Reedy - Saturday [Mojo Music] | |
| |
 | |
| |