1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
wygląda znajomo proponuję obejrzeć poprzednie trailery In Qontrol , czyżby IQ pod inną nazwą?
Odrazu da sie odczuc ten klimat In Qontrol z końcem świata Jak dla mnie świetne posunięcie Q-dancu tylko teraz trzeba czekac czy będzie to typowa impreza HS z jedną lub dwiema scenami czy coś bardziej rozkmininionego Początek kwietnia jest datowo dobry więc ciekawi mnie czy może ktos by chciał sie zebrac w ekipe i wyruszyc na ten event
ROoZi napisa³/a:
Ziggo chyba spodobało się Kiudensowi
To fakt... W sumie nie ma sie co dziwić... Hala jet nowiuteńka więc są zachowane najwyższe standardy... Poza tym wielkościowo nie jest duża ale za to bardzo pojemna co pewnie panom z Q-dance jest na ręke bo mniej płacą za wynajem... Tak czy siak z opinii tych co byli w Ziggo podobno miejscówka zajebista Teraz tylko trzeba czekać na więcej szczegółów dotyczących imprezy
Ciekawie się ten nowy event zapowiada,aż ciarki przechodzą. Takie same trailery miało wcześniej In-Qontrol jak jeszcze istniało. Ciekaw jestem bardzo Line Upu jaki tam będzie i cen biletów bo od tego wszystko zależy..
_________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.
Biletu już na HB nie ogarnę więc to bardzo dobra alternatywa. Data mi pasuje idealnie 2 dni po urodzinach, świetny prezent Teraz tylko zorganizować towarzystwo i uderzamy na ziggo!
_________________ This is your life, don't let it pass you by Enjoy each moment, before you die
27.09.14 - Supremacy @ Brabanthallen, Den Bosh 22.11.14 - Qlimax @ Gelredome, Arnhem
Biletu już na HB nie ogarnę więc to bardzo dobra alternatywa. Data mi pasuje idealnie 2 dni po urodzinach, świetny prezent Teraz tylko zorganizować towarzystwo i uderzamy na ziggo!
Popieram w 100% Data dobra (tydzien przed moimi urodzinami) Pozatym event zapowiada sie bardzo interesująco ze względu na to że to nowy projekt od Q-dance.... Teraz tylko czekac na info o biletacj i LU i można cos zacząć myśleć...
kurde zapowiada sie kozak ! Rozik walimy tam od razu weekend w amsterdamie
Najważniejsze to pochytać bilety zanim pojawi sie komunikat 'SOLD OUT' Bo ogarnięcie busa czu samolotu prosto do Amsterdamu to akurat będzie najmniejszy problem... Jeśli naprawde mamy myślec nad wyjazdem to trzeba myślec o tym już teraz bo 19.01 rusza sprzedaż biletów i nie zdziwie sie jak pójdą one w błyskawicznym tempie
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 9916 Odpowiedzi: 188 Odwiedzin z google: 1625