1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Scena po ciemku prezentowaĹa siÄ naprawdÄ Ĺwietnie. Wie ktoĹ co to za track z pierwszego filmiku zaczynajÄ cy siÄ w 13 min 20s sĹowami "Hardcore for life", a potem wokalem z Fuck this fake shit?
Ĺadnie oblÄĹźony ten Decibel. DefQon pod tym wzglÄdem siÄ kryje! Nawet na mniejszych scenach ludzi od groma. Wie ktoĹ moĹźe ile tam tys. ludzi byĹo,bo jestem ciekaw ?
_________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.
No tak,ale nie kurwa tyle co na Decibelu. Nawet na takim Pussy Lounge jest prawie tyle co na Mainstage. Na D1 jak byĹem to na mniejszych scenach nie byĹo aĹź tyle ludu.
[ Dodano: 20-08-2013, 13:42 ]
gliwice000 napisał/a:
ByÄ moĹźe siÄ mylÄ ale z 30 TysiÄcy
30 tys. to jest na Q-base.Na D1 jest z co najmniej 40,wiÄc tutaj z pewnoĹciÄ bedzie o wiele wiÄcej,zresztÄ to od razu da siÄ zauwaĹźyÄ.
_________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.
co?? ze niby na D1 jest wiecej ludzi niz na Decibelu?? chyba nie czĹowieku na DECIBELU co najmiej 50tys sie przewinie jak nie wiecej jutro postaram sie dowiedziec ile mniej weiejej byĹo ale z tego co mi wiadomo to Decibel jest najwieszkszym festivalem HARD w NL
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)