1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
no flyer zapowiedzi juz mi sie podoba ale 95% hsu wiec bym sie neipobawila jakos super. rok temu lu mnie niepowalal, 2 lata temu chyba byl lepsiejszy. ale klimat i tak robi swoje;p no zobaczymy bo ciekawa jestem i tak jakbym wogole sie wybierala to tylko na sylwka w wersji hc itp;p
Jesli tylko zrobia dobry HS/HCowy lineup to impreza bedzie nie do podyebania !!! Miejscowe maja De Best ! Czas De Best ! Niestety na replaya juz raczej nie wykonam ((
Mam w planach zaliczyÄ ten event ale w tym roku to juĹź raczej nie wypali (za maĹo $$$, gdyby nie to Ĺźe inne wydatki... to cosik by siÄ pokminiĹo).
CiÄ gle marzÄ o tym evencie,juĹź od dĹuĹźszego czasu,ale jakoĹ nie mam z kim siÄ tam wybraÄ..:|MoĹźe w przyszĹym roku siÄ uda,bo w tym na pewno nie...
_________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.
Ekipa z electrowni na Defqonie daĹa propozycjÄ by zaliczyÄ w tym roku ten event a zapewne wszystkich tam znasz
ZnaÄ to na pewno znam wszystkich,bo nie jeden event przeĹźyliĹmy razem:) Ale musielibyĹmy lecieÄ do Amsterdamu na wĹasnÄ rÄkÄ,bo electrownia niestety nie organizuje wyjazdu na Qountdown:( I ciÄĹźko byĹoby teĹź z kasÄ po Qlimax...
_________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.
na wĹasnÄ rÄkÄ,bo electrownia niestety nie organizuje wyjazdu na Qountdown
ByÄ moĹźe jest duĹźe prawdopodobieĹstwo Ĺźe pan Sz-Cze-Pan coĹ bÄdzie kminiĹ. OczywiĹcie w sensie tym Ĺźe bÄdzie siÄ transportowaĹ samolotem o ile postanowi byÄ w tym roku na tej bibce.
_________________ DEFQON.1
Ostatnio zmieniony przez RokiCor 17-10-2010, 14:15, w całości zmieniany 2 razy
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)