1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
17.03.2012 - Reverze - Beyond Belief, Antwerpen, BE
Miejsce: Sportpaleis & Lotto Arena, Antwerp
Line Up
Headhunterz Coone Zatox Live Psyko Punkz Neophyte Gunz 4 Hire Wildstylez B-Front Evil Activities Brennan Heart Frontliner Toneshifterz Live Da Tweekaz Code Black Live Korsakoff Audiofreq The Pitcher Alpha² Endymion Mad Dog Dr Phunk Wasted Penguinz Mark with a K Transfarmers Live Ruthless Hard Driver Reverze Flashback Davoodi Greg C Art of Fighters Live The Viper Demoniak Live Slim Shore Lords of Tek In-Phase Bestien Gave
Cena: €43,50E ex fee oraz VIP 55,50E ex fee Bilety do nabycia online via www.bassevents.be oraz w Free Record Shop i Toff Music. Wiek: 16+
plakat jak dla mnie piekny no ciekawi mnie jak to tym razem pokminia bo cos ostatnio i 2lata temu bylo inaczej, raz chyba podzielili dziwnie a raz nie. niepamietma.
after rewelacyjny, efekty niesamowite. i ta muzyka na poczatku a`la jakies chory czy kosciol i witraz do tego hah
Ostatnio zmieniony przez netya 26-10-2011, 22:59, w całości zmieniany 2 razy
plakacik z roku na rok coraz piekniejszy :} mysle ze ta impreza ma duzy potencjal tylko jest jeszcze niedostatecznie znana.. 2 lata temu mialam okazje byc. polecam sam w sobie event jak i antwerpie. chetnie wybralabym sie ponownie ale raczej odpuszcze na rzecz chociazby moha
Headhunterz Coone Zatox Live Psyko Punkz Neophyte Gunz 4 Hire Wildstylez B-Front Evil Activities Brennan Heart Frontliner Toneshifterz Live Da Tweekaz Code Black Live Korsakoff Audiofreq The Pitcher Alpha² Endymion Mad Dog Dr Phunk Wasted Penguinz
A dla mnie wĹasnie zajebisty line up... Idealnie trafiony w moje gusta i napewno przy kaĹźdym secie bawiĹbym sie niesamowicie
Mam to samoo Jaram sie praktycznie kaĹźdÄ pozycjÄ ... Tylko teraz jest problem jak sie zorganizowaÄ Ĺźeby tam byÄ... WyjazdĂłw zadnych organizowanych nie ma wiÄc trzeba by na wĹasnÄ rÄkÄ czegos poszukac... MyĹli ktoĹ nad tym eventem?
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)